Subotica subvencionira novo zapošljavanje

Bez autora
Oct 17 2011

Subotica će firmi za proizvodnju obuće „Leonardo“ dati tri miliona dinara na ime zapošljavanje novih radnika. Novac je obezbeđen iz lokalnog fonda za podsticanje zapošljavanja, a u pomenutoj fabrici zaposleno je 20 novih radnika, i sada ih ukupno radi 155. Ugovor o subvencioniranju poslodavaca za otvaranje novih radnih mesta, koji podrazumeva zajednička sredstva grada i Službe za zapošljavanje, potpisali su vlasnik „Leonarda“ Antonio Brotini, gradonačelnik Saša Vučinić i direktor subotičke filijalne Službe za zapošljavanje Zlatko Panić. Prema ugovoru, „Leonardo“ će dobiti 150.000 dinara subvencija po radnom mestu. Takvu pomoć mogu očekivati još deset privatnih preduzeća, koja su ukupno zaposlila 34 nova radnika.

Subotica subvencionira novo zapošljavanjeSubotica će firmi za proizvodnju obuće „Leonardo“ dati tri miliona dinara na ime zapošljavanje novih radnika.

Novac je obezbeđen iz lokalnog fonda za podsticanje zapošljavanja, a u pomenutoj fabrici zaposleno je 20 novih radnika, i sada ih ukupno radi 155.

Ugovor o subvencioniranju poslodavaca za otvaranje novih radnih mesta, koji podrazumeva zajednička sredstva grada i Službe za zapošljavanje, potpisali su vlasnik „Leonarda“ Antonio Brotini, gradonačelnik Saša Vučinić i direktor subotičke filijalne Službe za zapošljavanje Zlatko Panić. Prema ugovoru, „Leonardo“ će dobiti 150.000 dinara subvencija po radnom mestu.

Kako je najavljeno iz lokalne samouprave, takvu pomoć mogu očekivati još deset privatnih preduzeća, koja su ukupno zaposlila 34 nova radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik